dinsdag 26 november 2019

Kerstballen van restjes


Lisanne heeft mijn blog gevonden en is mijn volger 314. Welkom en veel kijkplezier gewenst!

En nog een leuk berichtje: mijn kaart voor Max met vliegtuig en trein is de winnaar bij Dutch Card Lovers. In januari ben ik gastdesigner. Leuk!!

Kijk: dit kun je doen als je een bak vol restjes dessinpapier hebt! Maak er gewoon kerstballen van met een achtergrond van strookjes papier. Ik kan gewoon niets weggooien en ook nu weer kwam alles goed van pas. De gestanste kerstballen zijn van Leane Creatief en als je ze uitstanst, vallen de partjes er vanzelf uit. Dan is het wel even puzzelen om er weer een hele bal van te maken!
Challenge: http://52weekstochristmas.blogspot.com
                  http://pixiescraftyworkshop.blogspot.com (/11)

Lisanne is my new follower and I wish her a warm welcome to my blog!
Look what I did with a lot of papersnippets: I made christmasbaulbs! I diecut the baulbs from Leane Creatief and had to 'jigsaw' the parts together, to create the baulbs whole again.

Lisanne möchte mich gerne folgen und ich sag ein herzliches Willkommen auf mein Blog!
Schau mal was ich mit kleine Papierstückchen gemacht habe: ich hab Weihnachtskugel daraus gemacht. Hab die Kugel ausgestanzt mit einem Stanzen von Leane Creatief und dann die Stückchen wieder zusammen gelegt und festgeklebt. Also: nichts wegwerfen, denn man kann immer noch was schönes damit kreiern!

7 opmerkingen:

 1. Proficiat met je winner Lia en deze kaart uit restjes is óók al zó mooi dus goed dat je ze hebt bewaard 😉. Deed ik óók maar met de verhuizing definitief opgeruimd en zó hou ik het.
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een geweldige mooi kaartje en supergave manier om je restjes te verwerken en gefeliciteerd met je winnende kaartje
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie restjes heb je gecombineerd Lia. Een leuke sfeervolle kerstkaart in mooie kleuren. Leuk bovenaan die strikjes. Gefeliciteerd met je winnende kaart.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart Lia. Heel leuk met deze mooie balken. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a beautiful card Lia - and the paper piecing on the tree ornaments is just fabulous! Love it!

  Hugs

  Di xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. A pretty Christmas card Lia, beautiful baubles.
  Pauline - Crafting with Cotnob
  x

  BeantwoordenVerwijderen