zondag 4 mei 2014

Secret Garden

Ik begin met een leuk berichtje, want ik zag op het blog van Creaine dat mijn kaart van 20 april de 2e prijs heeft behaald in haar challenge n.a.v. een sktech. Ik ben er natuurlijk erg door verrast en heel blij met de prijs. Wat is het toch leuk als je merkt dat je kaarten gewaardeerd worden en zelfs af en toe in de prijzen vallen!

Bovendien ben ik vergeten om mijn nieuwe volgers van harte welkom te heten op mijn blog. Wat leuk dat jullie me hebben gevonden en het de moeite waard vinden om af en toe eens langs te wippen. Ik zit helaas niet zo ruim in de tijd, anders zou ik echt elke dag bij iedereen reacties achter laten. Maar je kunt er zeker van zijn dat ik (bijna) elke dag wel even langs de blogs hop en geniet van alles wat ik zie!

Het papierbloc 'Secret Garden' van Graphic 45 is al een poos echt mijn favoriet. Het bevat schitterend dessinpapier en prachtige vintage afbeeldingen: helemaal mijn ding dus!
Voor de laatste uitgaven van Cards & Scrap en Creatief met Kaarten heb ik diverse keren een Card in a Box beschreven maar ik had er zelf nog nooit een gemaakt. Ik vind ze zo mooi dat ik mezelf er ook aan heb gewaagd en ik moet zeggen dat het ontzettend leuk is om te doen. Je kunt je echt uitleven. Dus heb ik het papierbloc erbij gepakt en dit is het resultaat.

Het plaatje van het meisje is op een Creatable van Marianne Design geplakt, de bloemen van het 'tuintje' zijn van Nellie Snellen, Marianne D. en Crealies en ook de blauw/witte bloemen en het hekje zijn van Crealies. De vlindertjes zijn van Joy!Crafts, het vogeltje van MD en de boom op de achtergrond is van Memory Box.
De kaart gaat naar een bevriend echtpaar in Engeland die helemaal dol zijn op tuinieren dus waarschijnlijk zal hij wel in de smaak vallen. Ze zijn allebei jarig in mei. Ze houden ook van kaarten in speciale vormen en deze kennen ze waarschijnlijk nog niet. Het is zo leuk als je bij hen komt, wan dan zie je alle kaarten die ik maakte en aan hen stuurde op een speciale schap staan.

Challenge: http://eenhoopinspiratiechallenge.blogspot.com
                 http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.com
                 http://mariannedesigndivas.blogspot.nl

I tried to make a Card in a Box after writing the discribtion several times for Dutch Craft magazines. I used my favorite paperpad Secret Garden from Graphic 45 for decorating the box. I used an image and the backgroundpapers and I can say it was much fun making it!
The flowers in the 'garden' are from Crealies, Nellie Snellen and Marianne D., the butterflies from Joy!Crafts, the bird from Marianne Design and the tree at the background is from Memory Box. I glued the picture onto a Creatable from Marianne Design.
The card goes by mail to very good friends in England who will be celebrating their both birthdays in May.
I think they will like the card because they are fond of gardening! Ans they are also very fond of cards in special shapes and I guess they don't know this one. Everytime when we visit them we see all our cardskept  on a shelve.

Ich hab mal versucht eine Card in a Box zu basteln mit meinem favoriten Papier Secret Garden von Graphic 45. Es hat wirklich Spass gemacht. Ich hab die Karte verschiedene Male für Holländische HobbyZeitschriften beschrieben und wollte es jetzt selber mal machen.
Die Blumen sind von Nellie Snellen, Marianne D. und Crealies, das Bild hab ich auf einen Creatable von Marianne Design geklebt, der Zaun ist von Crealies, die Schmetterlinge von Joy!Crafts und der Vogel wieder von MD. Der Baum im Hintergrund ist vo Memory Box.
Die Karte wird im Mai abgeschickt zu guten Freunden in England die beide ihren Geburtstag feiern werden. Sie lieben es in den Garten zu arbeiten also denke ich, dass die Karte ihnen schon gefallen wird! Sie lieben Karten in ungewöhnlichen Formen und ich glaube, dass diese ihnen wieder gefallen wird.

16 opmerkingen:

  1. Hoi Lia,
    Dit is leuk om te maken hè! Jouw uitvoering is ook hartstikke leuk, met al die bloemetjes en voor tuin liefhebbers natuurlijk helemaal leuk om te krijgen, zullen ze heel blij mee zijn! Nog bedankt voor je leuke reactie op mijn blog!
    Fijne zondag en lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O wat leuk zo'n tuintje in een doosje. Geweldig gedaan en wie zou dit niet leuk vinden.....zéker als je dan nog eens houdt van aparte modelletjes. Leuk hoor.
    Fijne zondag en groetjes van Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  3. schitterende boxkaart heb je gemaakt Lia heel erg mooi bewerkt.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat gaaf zeg! Een explosie van bloemen! Onwijs leuk!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie creatie zeg echt super. Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Proficiat Lia, in d eprijzen vallen is echt een pluim op je freubelwerk en deze beeldige card in a box gaat in de UK aan alle kantenbewonderd worden, dat kan niet missen!!

    xx Ireen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd met je prijs, Lia. Dik verdiend!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat prachtig zeg! Dit is erg leuk om te maken, met een heel mooi resultaat en misschien nog wel leuker om te ontvangen! Gefeliciteerd met je prijs! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat heb je dit schitterend gemaakt Lia, ik vind het supermooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hi sweetie this is stunning gosh the detail is just fantastic a real work of art hun love hugs cheryl xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtige cardbox Lia, heel mooi en kleurrijk. Dank voor je bijdrage bij EHI.
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Liebe Lia, Deine Karte ist ein echtes Kunstwerk geworden und wird von den Empfängern sicher sehr geschätzt.
    Liebe Grüsse von Bea

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtige creatie heb je gemaakt mooi die bloemen die er uit komen.
    Fijn dat je meedoet bij EHI

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hallo, Lia
    eine großartige card-in-a-box! So viele Details! Toll!

    liebe Grüße Regina

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat geweldig mooi gemaakt!
    Super leuke en fleurige creatie!
    Bedankt voor het meedoen met de challenge op het Hobbyhome blog.
    Groetjes, Agnes

    BeantwoordenVerwijderen