dinsdag 20 december 2011

Nog een witte kerstkaart. Afgelopen weekend zijn alle 45 kaarten klaargekomen die ik wilde maken en dit is een van de laatste. Het lantaarntje van Marianne Design blijft leuk voor een nostalgische kaart. Ik heb er een gestanste Creatable hulstrand achter geplakt, De fijne takjes uit een Martha Stewart pons (eigenlijk wel mijn favoriet!) doen het goed achter de paper flowers. De afwerking komt van een kantje en wat geponste ijskristallen.

Last weekend I finished making 45 Christmascards and this is one of them., made with several Creatables and a nostalgic image from Internet.

Hetzelfde lantaarntje, maar nu heel anders uitgewerkt op een bruine kaart met stroken dessinpapier van Action en Eline. De randen zijn van de Doily Lace pons  van Martha Stewart. Ik heb het deurtje weggeknipt en er tekstpapier van Eline achter geplakt. De afbeelding komt uit een oeroud knipvel (ik weet niet meer van wie). Ik werk de plaatjes (meestal)  niet meer in 3D uit want ze 'doen' het plat ook goed!
The same Creatable but on a totally different brown card. The designpapers are from Action and Eline witg punched borders from the Doily Lace punch (Martha Stewart). The images are from a very old cutting sheet.

3 opmerkingen:

 1. Helemaal te gek Lia.
  Prachtig.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee prachtige kaarten, liefs Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Lia,
  2 PRACHTIGE kaarten.....vooral de witte kaart is SUPER. Wit is en blijft zo ontzettend MOOI ☺☺☺
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen