maandag 20 februari 2012

Lentekaart

Het zonnetje schijnt en daardoor krijg je toch het idee dat de lente er langzaam aan komt. Daarom een lentekaart, gemaakt met een plaatje uit het bloc 'Once upon a springtime' van Graphic 45. Zo lief.. Ik heb het op een ovale Craftable van Marianne Design geplakt. De achtergrond bestaat uit papier van Eline: de roos kwam erg mooi uit qua kleur! De takjes zijn van een Creatable waar ik het vogeltje af heb geknipt. Je ziet nog net een groene rand van een Martha Stewart pons en het woord 'spring' is gestempeld met losse letters.
Ik ga nu aan het haken (een heel oude hobbyliefde en ik heb al het jaaaren niet meer gedaan) want ik heb afgelopen weekend een boek gekocht bij Boekenvoordeel waarin een heleboel kleine bloemen e.d. staan die perfect op kaarten verwerkt kunnen worden. Eens kijken of het nog lukt!

De sun is shining and it's giving me a spring feeling. So I made a card with an image from the paperpad 'Once upon a springtime' by Graphic 45. The oval is a Craftable by Marianne Design, the designpapers are out of a  paperpad by Eline, the branches from a Creatable (MD), but I have cut the bird of. I stamped 'spring' with alphabet stamps.

7 opmerkingen:

 1. Ja het is heerlijk weer, wel weer een beetje sneeuw gevallen vannacht maar stralende zon! Je kaartje is schattig en zo romantisch!
  Fijne week, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart Lia! En ben benieuwd naar je gehaakte bloemen! Zou willen dat ik dat kon, maar heb het opgegeven en laat dat nu aan mijn moeder over... hihi! ;-) Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje Lia, mooie kleurtjes. Succes met het haken, volgens mij heb ik ook zo'n boekje staan, maar wel in gekeken maar nog nooit iets meegdaan.

  gr.LOuise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie romantische kaart
  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele mooie kaart, prachtig gemaakt!! Ik ben heel benieuwd naar je bloemen, ik wil ze ook nog steeds haken maar het komt er niet van. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen