maandag 20 augustus 2012

Hoe ouder hoe wijzer..?


Wat was het warm afgelopen weekend! Maar we mogen niet klagen, want we hebben lang genoeg "gezeurd" om een beetje zomer, maar zo heftig..??
Ik heb dan ook weinig of niets gedaan en deze kaart maakte ik al enkele weken geleden voor Ria, één van mijn volgers. Ze werd 65 en gaf een candy weg aan degene die de mooiste kaart voor haar maakte. Het was niet de mijne, maar dat geeft niet.
Ik vond de uil (een stempeltje van slechts € 1,50) in de Scrapbookwinkel en die kon ik niet laten liggen. Ik heb hem met kleurpotloden ingekleurd, uitgestanst met een postzegelmal van Marianne Design en bewerkt met Distress inkt. Het achtergrondpapier is van Action, de bloem van Crealies en de takjes van een pons van Nellie Snellen. De cijfers zijn stempels van Eline.
Helass is de foto een beetje donker, dus de kleuren zijn minder mooi dan in werkelijkheid.

This card has been made for Ria, one of my followers who became 65 years last week. The owl stamp only costs € 1,50 and I coloured it with pencils, stencilled it with a Marianne Design stamp-stencil and put some Distress ink onto it. The designpapers are from Action, the flower from Crealies, branches from Nellie Snellen and "65" is stamped on red paper with Eline stamps.
The picture is a bit dark, because the colours of the card are brighter in real.

In den letzten Tagen hab ich nur sehr wenig gemacht, denn mit 38° C hat man wenig Lust dazu!
Diese Karte hab ich schon vor einigen Wochen gemacht für Ria, eine Folgerin. Sie wurde 65 Jahre alt. Ich hab das Stempel in einem Laden gefunden und es kostete nur € 1,50. Ich hab es mit Bleistiften koloriert, gestanzt mit einem Briefmarkenstanzen von Marianne design  und bearbeitet mit Distress ink. Das Papier kommt von Action, die Blume von Crealies, die Blätter aus einem Stanzen von Nellie Snellen und "65" (von Eline) wurde auf rotes Papier gestempelt und ausgeschnitten.
Das Foto ist ein bisschen dunkel, deshalb sind die Farben nicht so schön wie in Wirklichkeit.
Ich wünsche Euch och einen schönen Tag!

6 opmerkingen:

 1. Hij is enig Lia, prachtige kleuren heb je gebruikt!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Lia,
  De foto mag dan misschien wat donker zijn.....het kaartje niet. Het is een LIEFFIE zo met dat uiltje en 1 van mijn favoriete bloemen ☺☺☺.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Lia,

  hij is heel mooi en het is toch goed te zien hoor! ja de uiltjes zijn helemaal hot! Ook op geboortekaartjes......;-)

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Lia, ik heb het kaartje hier in het echt voor me liggen, de kleuren zijn prachtig, en het was ook heel erg moeilijk om een kaartje te kiezen, maar kan je wel verklappen dat je in de top 10 zat en daarna zijn we naar een top 3 gegaan.
  @ nog bedankt voor je lieve kaartje en de felicitaties !!

  groetjes Ria S. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hij is mooi Lia, een schattig stempeltje is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Einfach wieder bezaubernd schön Lia die Farben, die Gestaltung und natürlich auch das super tolle Stempelmotiv.
  (Ich liebe die Eulen nämlich über alles).
  Liebe Grüsse und einen schönen Abend wünscht Bea

  BeantwoordenVerwijderen