woensdag 5 september 2012

Kaart of portemonnee?

 
Ik heb dit model al vaker gemaakt en vind het erg leuk om er geld of een cadeaubon in te doen. De kaart heeft de vorm van een portemonnee en de voorkant is versierd met een Creatable met daarop een vogel uit Tilda Kitchengarden dessinpapier. Het lint loopt over de achterkant door.
De binnenkant ziet er zo uit:
 

De ruitjes zitten aan de achterzijde van het scrapvel, dus dat was makkelijk! Rechts het geldgedeelte, gemaakt van een strook karton die ik 2 x gevouwen heb. Er zitten weer vogeltjes uit het dessinbloc op. Daarnaast is de sluitlip vastgeplakt. Links heb ik 3 ongelijke stroken met de zij- en onderkanten op elkaar geplakt.
De kaart is best snel gemaakt en is altijd een succes!

Even nog het volgende!!
Ik kan bij heel veel bloggers geen reacties achterlaten want er komt steeds de melding: de Webpagina kan niet worden weergegeven.
Wie weet hier een oplossing voor?
Sommigen van jullie zullen misschien denken dat ik het opgegeven heb om reacties achter te laten, maar het is zo frustrerend dat het gewoon niet lukt!
Het klopt wel, dat ik momenteel superkrap in de tijd zit, maar ik kijk toch elke dag wel even rond, want dat kan ik niet laten!

I made this card  a few times already for giving money or a giftcard. The designpaper is from the Tilda paperpad Kitchengarden. The pink shape is from Marianne Design. The moneybag is made from double folded paper, on the craditcard site I fixed 3 pieces of paper. It's simple to make, but always a succes!

Ich hab diese Karte schon verschiedene Male angefertigt um Geld oder einen Gutschein zu schenken. Das Modell ist ganz einfach und ist schnell fertig. Das Papier ist aus dem Tilda Kitchengarden Serie, der rosarote Form ist ein Creatable von Marianne Design. Auf die rechte Seite eine Börse aus Papier das ich 2 x gefaltet habe, links 3 Papierstreifen unter einander für Creditcards bzw. Gutschein..
Das Modell "gefällt immer und es ist schöner in dieser Weise Geld zu schenken, statt in einem Umschlag.
 

8 opmerkingen:

 1. Super leuk Lia, enig om een bon of geldkadootje toch op ene heel leuke manier te geven! Is het gewoon een lange kaart en daar de hoeken van afgerond of heeft hij ook "een ruggetje"??

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Irene, het is gewoon een dubbelgevouwen kaart waarvan ik de hoeken rond heb geponst!
   Groetjes,
   Lia

   Verwijderen
 2. Leuk Lia,ik maakook wel eens zo iets.Ik kan je niet helpen met de reacties.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Lia,
  wat een leuke creatie!! Deze ga ik echt onthouden, want ik heb prachtig papier liggen dat aan beide zijden zo mooi is, dat ik er bijna niet in durf te knippen!
  Als je die melding krijgt, moet je gewoon op vernieuwen klikken in de adresbalk. Dat is alles. Tenminste bij mij. Ik heb het een hele periode gehad bij sommige blogs. Nu niet meer, dus het houdt ook weer een keer op. Ik hoop dat mijn tip helpt!
  groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Lia,
  Een PRACHTIGE portemonnee-kaart ☺☺☺.
  Helaas kan ik je niet helpen.....ik heb gelukkig dat probleem niet. Toch wel heel vervelend voor je.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je dat mooi gemaakt.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Lia,

  Dit ontwerp van jou heeft mij geinspireerd voor mijn vijfde uitnodigingskaart.
  Jouw kaart/portomonee is erg mooi.
  Prachtig papier.

  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WOW, das ist eine super tolle Brieftasche, sieht fantastisch aus...Kompliment!
  Liebe Grüsse und ein schönes Weekend wünscht Bea

  BeantwoordenVerwijderen