zondag 3 februari 2013

Kaart vol Joy!


Een kaart die met plezier (Joy!) is gemaakt want ik zag een leuke uitdaging bij Joy!Crafts: zie http://joycraftsnl.blogspot.nl en sidebar én bij Yvonne (zie sidebar). Dus ik heb deze twee gecombineerd en dit is het resultaat.
Bij Joy werd gevraagd om een kaart te maken met een Lin en Lene mal en Yvonne vroeg om een kerstkaart met een boom die van rondjes is gemaakt.
Zoals je ziet heb ik voor de achtergrond van de boom een Joy! Lin en Lene stencil gebruikt en hem 2 x in wit en 1 x in rood en groen gestanst. De gekleurde delen zijn geëmbost met een Provocraft folder en iets verschoven op de witte geplakt. Ook het labeltje is uit dezelfde stans serie. De boom is opgebouwd uit geponste rondjes en ik heb er met StaZon inkt een stempelafdrukje op gezet. De stempeltjes heb ik al jaren en ik geloof dat ik ze ooit bij de Hema heb gekocht (maar dat weet ik niet meer zeker). Het geruite papier komt van Kruidvat en het lint van het tuincentrum.

A card for the challenges by JoyCrafts and Yvonne. Look at their blogs (sidebar). I stencilled the Joy!Crafts Lin and Lene die in green and red and 2 in white and embossed them with a Provocraft folder. Glued them together as background for a christmastree made of punched circles. On every circle a small stamp with StaZon ink. Also the lable is from the same die and I bought the  ribbon in a gardencentre.


Diese Karte ist für 2 Challenges: von Joy!Crafts und  vonYvonne. Siehe meine Sidebar. Ich hab 2 x einen Lin u. Lene Stanzen von Joy!Crafts in weiss gestanzt und 1 x in grün und rot. Alle sind geprägt worden mit einer Provocraft Präge. Der Wihnachtsbaum ist aus gestanzten Kreisen aufgebaut worden und auf alle Kreise n hab ich eine Figur gestempelt. Das Band kommt aus einem Gartenzenter.


9 opmerkingen:

 1. This is lovely Lia, love the way you've done that tree so different
  jacqui x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Lia,ik heb mijn kaart ook klaar liggen voor de challenge bij yvonne,maar wat vond ik hem moeilijk zeg.Jouw kaart is goed gelukt mooi papier heb je gebruikt.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gedaan! Na lang nadenken over hoe ik het zou doen, heb ik mijn kaart voor Yvonne ook klaar :-) Ik post hem binnenkort ook op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend gedaan Lia, ik vind het prachtig geworden.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi kaartje is dit.
  Lieve groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart heb je gemaakt Lia, dank je wel voor je deelname aan de wedstrijd op het blog van JoyCrafts

  Groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kaart! Leuk om zo met die rondjes een kerstboom te maken. Zo ligt er al weer een mooie kaart te wachten op wat nog wel even gaat duren ;-). Eerst het voorjaar en de zomer maar eens!
  Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook al zo'n leukerd!!! Weer een heel andere variant!! Super leuk dat je meedoet mam!!
  xx Yvon

  BeantwoordenVerwijderen