dinsdag 16 september 2014

Weer thuis en een kerstkaart



We zijn weer thuis na een heerlijke reis van 16 dagen door een stralend Zuid Engeland. Geen spatje regen gezien in al die tijd (wie zegt dat het daar altijd regent???!) en we hebben zoveel moois gezien! Heb je de serie Downton Abbey op tv gevolgd? Dan ken je dit kasteel vast wel: het is Highclere Castle en omdat het op de route naar Cornwall lag hebben we het als eerste bezocht. Wat bijzonder om deze locatie in het echt te zien en door de ruimtes te lopen waar alles is gefilmd! Daarna ging het in etappes via de noordkant van Somerset, Devon en Cornwall naar het verste punt en dat kan niet missen: dat is Land's End! Je ziet het hieronder. Jammer van het vlekje op de foto, ik weet niet wat het is!


Op de terugweg reden we via de zuidkust en kwamen o.a. in Polperro: een plaatje van een vissersdorp!!


Ik zou nog veel meer willen laten zien, want ik ben helemaal enthousiast, maar hiermee heb je wel een indruk. Via Tavistock en Dartmoor eindigden we onze reis met 3 dagen rust in Burford/Cotswolds. Hier waren we al vaker en we vinden het er superleuk. Kijk maar hoe mooi het ligt!

En dan nu weer het dagelijkse ritme. Gelukkig hoeft ook hier de open haard nog niet aan, maar voordat we met vakantie gingen heb ik er wel een kaart mee gemaakt met nieuwe materialen van Leane Creatief. Het zijn stansjes waar je een leuk tafereeltje mee op kunt bouwen. Alleen de kerstboom is van vorig jaar. De achtergrond is gemaakt met een embossingfolder van Leane. Hij is 3 x naast elkaar door de Big Shot gegaan en daarna bewerkt met Distress Ink.
De kaart is alvast bestemd voor http://yvonnes52weeksofchristmas.blogspot.com



Verder wil ik iedereen bedanken die mij op 11 september verjaardagswensen heeft toegestuurd in de vorm van berichtjes en kaarten, Ik heb het gevierd met een lekker gebakje op een terrasje in Burford!!

For my English blogfriends: please turn the translator on for one time, because I don't have much time to write this blog message in 3 languages.

Für meine Deutsch sprechende Blogfreunde: bitte lasst diesen Bericht Übetsetzen denn es fehlt mit momentan die Zeit um alles in 3 Sprachen zu schreiben! 


17 opmerkingen:

  1. OOO Fantastische foto's en wat een heerlijke vacantie hebben jullie gehad zeg, ik word er bijna jaloers op haha. Engeland is zo ontzettend mooi, die kastelen, huizen met prachtige rieten geschoren daken, ooo zo mooi. Land's end, daar zijn we ook geweest, wat een uitzicht heb je daar he? Geweldig wat jullie allemaal gezien hebben en fijn dat het weer mee zat. Je kaart is weer mooi,. lekker sfeertje gecreëerd ook en nu weer terug in Nederland waar het ook lekker toeven is met dit geweldige mooie weer.
    Fijne dag,liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige foto's, fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad !
    Je kerst kaart is ook prachtig ☺
    Gezellige en fijne (knutsel) week ☼
    Liefssss Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oh such wonderful pictures hun looks amazing and the card is brilliant hun super design hugs cheryl xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige foto's ! Ze brengen herinneringen bij me boven. Wat leuk dat je in Highclere Castle bent geweest. Mocht je nog eens naar het Zuidwesten van de UK gaan, dan moet je eens naar Minack Theatre gaan, dat is veel mooier als Lands End, en het ligt er praktisch naast.
    Ook je kaartje is super mooi gemaakt !
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige foto's en fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad.
    Een pracht van een kestkaart is het geworden Lia - supermooi gedaan.
    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Welcome home en wat heb je een huiselijk kaartje gemaakt, heel mooi!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen

  7. ook nog gefeliciteerd met je 65e verjaardag Lia..... Heel leuk dat jullie zo een fijne vakantie hebben gehad ....prachtige foto's laat je ons zien...
    Ook je kaartje is een beauty.....KNAP gedaan!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lucky you, klint weer heerlijk en ziet er super uit allemaal Lia! Je kaart is ook knus maar voorlopig zijn we (gelukkig) nog niet aan een haardvuurtje toe met dit heerlijke weer. Alsnog van harte gefelicteerd, ook met jullie trouwdag!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  9. prachtige foto's van een heerlijke vakantie..Engeland is prachtig, wij zijn daar ook een paar keer geweest..
    Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en als afsluiter een prachtige kerstkaart, leuk zijn de mallen van Leane,
    liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je hebt een heerlijke vakantie gehad. Daar kun je weer een poosje op teren. Nog gefeliciteerd met je verjaardag.
    En wat een schitterende kerstkaart.
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Lia, allereerst nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat fijn dat je zo genoten hebt op vakantie. Je foto's zien er prachtig uit. Nee gelukkig hoeft de open haard nog niet aan...we hebben zelfs daarnet nog heerlijk buiten gegeten..genieten toch? Jouw open haard vind ik wel heel leuk...zo gedetailleerd uitgewerkt..daarnaar kijken is ook genieten. Welkom thuis...
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtige foto's, mooi hoor Engeland. Wil ik altijd nog eens naar toe, maar het weer hield me tegen... maar nu niet meer ;)
    Prachtig kerstkaartje heb je ook gemaakt, mooi die openhaard zo.
    Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Bedankt Lia , dat je ons liet mee genieten van al het moois wat je gezien hebt op vakantie. En fijn dat de paraplu dicht kon blijven.
    Je kaartje is prachtig geworden!

    Groetjes Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat geweldig Lia om het kasteel in het echt te zien,jammer dat de serie is afgelopen.Prachtig kaartje heb je gemaakt.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Lia,
    leuk om jouw foto's te zein van Zuid-Engeland. Wij waren ook in Polperro! Bijzonnder dorp he? Strak tussen twee rotsen in geklemd en die leuke winkeltjes! Ook het huis met de schelpen gezien?
    Je kaart is trouwens heel erg mooi! En gelukkig inderdaad dat de open haard niet aan hoeft!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hallo, Lia
    schöne Fotos von deinem Urlaub in England!
    liebe Grüße
    Regina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ups, ganz vergessen!
      Die Karte sieht ja toll aus! Ganz süß mit den Socken am Kamin!

      Verwijderen