zondag 16 november 2014

Voor een goede kennis



Kort geleden hoorden we dat een heel goede kennis helaas te horen heeft gekregen dat ze ongeneeslijk ziek is en wat doe je dan? Een beterschapskaart of opkikker is niet op zijn plaats want de vooruitzichten zijn echt niet goed. Maar toch heb ik een kaart gemaakt die we samen met een bloemstukje bij haar afgegeven hebben en ze was er erg blij mee.
De opening in de kaart is gestanst met een stans van Joy!Crafts en erachter zit een stans van Stampin'Up plus een gemarmerd stukje papier. De bloemen en blaadjes zijn van SU. Veel drukker moest de kaart niet worden vind ik.
Challenge: http://micassucas.blogspot.com

A short while ago we heard that a very good friend of ours is very ill of cancer and she will not recover. You can't make a card with 'Get well better soon' or so,  but still I wanted to make one for her and here it is. She appreciated it very much! I made the aperture with a die from Joy!Crafts, the dark die in the background and the flowers and leaves are from Stampin' Up. I thought I had too keep this card simple.

Eine Weile her haben wir gehört sdass eine sehr gute Bekannte leider an Krebs erkrankt ist und sie wird nicht lange mehr leben. Und was tut man in so einem Fall? Eine Karte mit 'Gute Besserung' kann man nicht basteln, aber trotzdem hab ich eine für sie zusammengestellt mit Blumen und Blättern von Stampin' Up. Die Öffnung in der Karte hab ich mit einem Stanzen von Joy!Crafts gemacht. Ich hab gemeint die Karte sollte einfach bleiben und die Bekannte hat sich darüber (und über einen Blumenstrauss) gefreut.

18 opmerkingen:

  1. Hallo liebe Lia,

    so etwas ist wirklich sehr schwer zu gestalten. Der Gedanke, die liebe Freundin zu verlieren schmerzt einen im Herzen sehr. Du hast es wunderbar gelöst. Dieser Blumengruß ist wunderschön geworden. Ganz liebe Knuddelgrüße herzlichst Silvi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtigmooie kaart heb je gemaakt Lia - moeilijk hoor maar ik vind hem heel geslaagd.
    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Lia,
    moeilijke situatie maar ik vind dat je een perfect passend kaartje hebt gemaakt,
    liefs en groetjes van Willeke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helaas Lia en dan wil je zo graag iets doen en dat is zo moeilijk maar deze beeldige kaart en jullie bloemetje hebben haar toch goed gedaan en daar gaaat het om!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Inderdaad een heel moeilijke reden voor een kaart. Jij bent er heel goed in geslaagd om er iets moois van te maken.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat is zeker een moeilijke reden maar het fijne van zelf creatief zijn is dan toch dat je iets "passends"kunt maken want je wil ook niet aan het ziek zijn voorbij gaan. Ik vind dat je een lieve kaart gemaakt hebt en samen met het bloemetje laat je toch merken dat je meeleeft en aan haar denkt en dat is al heel fijn.
    lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Lia
    Het is altijd moeilijk om daar een passend kaartje voor te maken, maar jij heb dat echt mooi gedaan.......en dat zal zeer zeker erg gewaardeerd zijn....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen

  8. Heel moeilijk om voor die gelegenheden kaarten te maken,
    maar die van jou is wel heel erg mooi en opfleurend ☺

    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel mooi gemnaakt. Nooit makkelijk zo'n gelegenheid!
    Dit past heel goed.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een mooie ingetogen kaart is het geworden Lia. Altijd lastig voor zo'n gelegenheid maar dat heb je goed gedaan. Zo laat je toch zien dat je aan haar denkt en dat zal ze vast waarderen. Fijne dag en groet, Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel mooi kaart. Maar als je zulk nieuws krijgt is het even slikken

    Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat vreselijk is dat hè, hier een buurman die zo ziek is en geen uitzicht meer heeft. Ik heb toen ook een kaart gemaakt. Ga er regelmatig langs. Moeilijk. Deze is heel fleurig en het laatste wat je wilt is somber. Knap gedaan, Lia en heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heb ook al voor verschillende mensen zo'n kaart mogen maken en dat valt niet mee.Jij hebt er een heel mooi kaartje voor gemaakt.Groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Lia, deine Bekannte hat sich sicherlich sehr über deine Karte gefreut! So schön farbenfroh!

    liebe Grüße Regina

    BeantwoordenVerwijderen
  15. ik vind dit heel knap gedaan en inderdaad nooit makkelijk voor zo,n gelegenheid.
    je hebt het keurig opgelost.
    groetjes van Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heel erg mooi hoor. Bedankt voor je deelname aan CFC.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hij is precies goed zo.
    Daar zal ze vast blij mee zijn geweest.


    Groetjes Jane

    BeantwoordenVerwijderen