dinsdag 10 oktober 2017

Today is a perfect day....


Wat ben ik toch dol op de tekeningen van de Gordon Fraser's Country Companions! Ik heb er echt honderden in een album en in de vitrinekast staan ook ruim 100 van deze schattige figuurtjes. Dus er moest maar weer eens een kaart mee gemaakt worden! Ik heb voor de achtergrond inkten van Stampin' Up! en heel veel water gebruikt en het vel in 3 stukken gesneden die precies op deze kaartvorm pasten. Op de buitenste heb ik onderaan een grasrand van Ali met VersaMark gestempeld en geëmbost met wit poeder. In het midden zie je het muisje dat is uitgestanst met een cirkel van SU en een mooie vlinderstans van Joy!Crafts. De witte vlinders zijn van Ali en het tekststempeltje heb ik ooit cadeau gekregen. Ik zie nu pas op de foto dat er links onderaan in het hoekje iets zit wat er niet hoort, dus dat moet je even wegdenken!
Het zonnetje schijnt op dit moment eindelijk weer, dus inderdaad: een perfecte dag om te genieten! Dat deed Rosalien ook bij DCL, want ze was jarig en krijgt digitaal deze kaart van mij!
Challenge: http://dutchcardlovers.blogspot.com (20/10)
             
I am a fan of Gordon Frasers Country Companions and got more than 100 lovely images in my stash. I used one of these for making this card. I made the background with inks from Stampin' Up! and a lot of water. I stamped the grass with VersaMark and embossed it. The butterfly circle is from Joy!Crafts and the white ones are from Ali.

Ich bin ganz begeistert von den Country Companions von Gordon Fraser und hab mehr als 100 Motive. Eins davon hab ich auf diese Karte geklebt. Für den Hintergrund hab ich Papier koloriert mit Stempelkissen von Stampin' Up! und viel Wasser. Das Gras hab ich met VersaMark gestempelt und weiss embosst. Der blaue Schmetterlingkreis ist von Joy!Crafts, die weisse Schmetterlinge kommen von Ali.


14 opmerkingen:

 1. prachtig is dit kaartje Lia..wat heb je die achtergrond mooi gekleurd met inkt en het schattige plaatje is helemaal TOP...KNAP gedaan en Rosalien zal vast heel blij zijn met deze digitale versie...

  groetjes en een fijne dinsdag
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie kaart! Prachtig de kleuren. groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sweet image Lia and I love the two background pieces you added. Such beautiful colours. Christine x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk bedankt voor je digitale kaart. :) Die plaatjes zijn idd erg leuk van Country Companions. Een mooi vrolijk kaartje is het geworden. Leuk dat je weer meedoet. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh wat een plaatje Lia. Prachtige achtergrond heb je gemaakt, ik ben weg van die kleurtjes. Dat plaatje is gewoon gemaakt voor de mooie tekst, echt een kaart waar ik blij van word.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super cute card and love the butterfly die. Hugs, Carol S.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo liebe Lia,
  eine wunderschöne Karte hast du gestaltet. Die Motive von Country Companions von Gordon Fraser gefallen mir auch sehr gut. Wunderschöne Stanzteile sind zum Einsatz gekommen.
  Ganz liebe Grüße herzlichst Silvi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk vrolijke kaart! Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi en lief kaartje, Lia! Fijn dat je meedoet met DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige en lieve kaart, mooie achtergrond heb je gemaakt, leuk model en een schattig plaatje. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar die vitrinekast vol met al die schattige figuurtjes, misschien leuk om eens op je blog te zetten?
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi gedaan Lia. Dat is helemaal in he, dat kleuren van je kaartkarton. Er was hier vandaag een workshop, gelijk met stempelen. Ik heb me maar niet opgegeven. Het wordt toch steeds niets. Volgend jaar een ander jaar en dan beter hoop ik. grts leny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Such a pretty card Lia, such a cute image and lovely colours.
  Pauline - Crafting with Cotnob
  x

  BeantwoordenVerwijderen