vrijdag 8 juni 2018

Egeltje in de zomer

Veel van mijn volgers weten al lang dat egeltjes mijn favoriete dieren zijn. Ik vind ze zo schattig en we hebben ze wel eens in onze tuin gehad. Ik heb ook een grote verzameling van egeltjes van Gordon Fraser maar ook een heleboel 'natuurgetrouwe' figuurtjes die allemaal in een vitrinekast staan. Niet zo gek dus dat ik voor de nieuwe challenge van http://scrapping4funchallenges.blogspot.com een kant-en-klaar ingekleurde digi koos van Fabrika Fantasy om er voor het DT team een kaart mee te maken.
Ik heb eerst wat kleur aan de achtergrond gegeven met blauwe Distress inkt en een stencil van Crealies. De bloemen van Rubberdance zijn op restjes dessinpapier gestempeld en uitgeknipt. De cirkels zijn al jaaaaren oud en waren zo ongeveer de eerste stempels die ik ooit heb gekocht en de woordjes komen van verschillende stempelsetjes. Ik breng dan met een marker alleen inkt aan op de woorden die ik ervan wil gebruiken en dan druk ik ze af zonder dat de rest van de tekst te zien is!


Op de foto's zie je een heel klein deel van mijn egeltjes verzameling!


Above you can see a small part of my hedgehogs collection and I think you know that hedgehogs are my most favorite animals. So: no wonder I have chosen a pre coloured digi from the sponsor for the new challenge from http://scrapping4funchallenges.blogspot.com. I made the vbackground with a template from Crealies and blue istress ink. The flowers are from Rubberdance, stamped onto snippets of designpapers and the circlestampes are the oldest I have got in my stash (for years now!).

Hieroben siehst Du ein kleiner Teil meiner Igel Sammlung, die ja meine favorite Tiere sind. Also kein Wunder dass ich für den neuen Challenge von http://scrapping4funchallenges.blogspot.com diesen schon kolorierten Digi vom Sponsor ausgesucht habe. Ich hab den Hintergrund koloriert mit einem Template von Crealies und Distress Ink, die Blumen von Rubberdance gestempelt auf Designpapier und ausgeschnitten. Die Stempel von den Kreisen waren so ungefähr die ersten die ich vor vielen Jahren mal gekauft habe,

8 opmerkingen:

 1. Hoi Lia,
  Wat leuk om je verzameling te zien! En wat heb je er veel!
  Je kaart is erg leuk, vooral als je weet dat egels je lievelingsdieren zijn.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke verzameling. In het echt zie je ze niet zoveel. Als ik er 1 zie vind ik hem/haar altijd een beetje zielig. Je zou maar zo stekelig zijn en je ziet ze vaak alleen.
  Leuke kaart heb je gemaakt. groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel lief dit kaartje Lia...met zo een schattig egeltje erop..
  Mooie verzameling egeltjes heb je ook...TOP!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful card, thank you for your DT Creation at Scrapping4funChallenges.
  Have a great weekend
  Hugs
  Rachelle DT
  https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is een leuk kaartje Lia !
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey sweetie!!!!
  This us very beautiful card....
  Thanks for sharing....

  Hugs
  Dr Monika Tripathi Shukla

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love the card! Such happy colours! :)
  OMG I love your hedgehog collection!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I like your blog,I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density,
  which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  starbetlogin

  BeantwoordenVerwijderen