vrijdag 15 februari 2019

Muziek


Soms weet ik niet goed raad met digi's en dit is er een van. Ik kreeg hem als DT-lid om er een voorbeeld voor de challenge van  http://scrapping4funchallenges.blogspot.com  mee te maken en de opdracht is (hoe kan het anders): muziek.  De digi is op zich best heel leuk maar ik wist niet goed hoe ik hem op een kaart moest verwerken. Na wat schuiven kwam hij op een label van Leane Creatief terecht en op vellum dat ik geëmbost heb met een folder van LC. Helemaal tevreden ben ik er niet mee, maar het kan ermee door..... De sponsor van de challenge is:

The theme for the new challenge at http://scrapping4funchallenges.blogspot.com is 'Music' and that should not be too difficult to make a card! I used a digi from teh sponsor and attached it onto tag diecuts from Leane Creatief. I embossed a piece of parchment for the background and that's all!

Das Thema für den neuen Challenge von http://scrapping4funchallenges.blogspot.com heisst Musik, und es ist doch nicht schwierig um damit eine Karte zu kreiern! Ich hab einen Digi vom Sponsor koloriert und auf Tag Stanzmotievn von Leane Creatief geklebt. Im Hintergrund siehst Du Papier das ich geprägt habe mit einer Präge, auch von LC. Und as ist alles!


1 opmerking:

  1. Ik vind het een leuke kaart! Lastig is dat als je niet goed weet wat je met een digi aan moet... heb dat ook regelmatig als DT-er. Maar het is je gelukt. groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen