maandag 16 september 2019

Boy


Je hebt het misschien al gemerkt dat ik de laatste weken geen reacties schreef bij jullie kaarten, want we waren weer een paar weken met vakantie en hebben het heerlijk gehad! Het weer werkte 100% mee en we hebben weer zoveel moois gezien. We houden van de bergen en veel wandelen en dat hebben we dan ook gedaan (zie foto's hieronder!). Maar ook Salzburg en Passau hebben we op onze rondreis bezocht. We waren al eerder in beide steden, maar ze zijn zo mooi: die wil je gewoon vaker zien! In de dom van Passau (3-rivierenstad aan de Donau, net over de Duitse grens) staat het grootste kerkorgel ter wereld en het is heel bijzonder als je daar een concert van kunt bijwonen. Ik was ook jarig tijdens de vakantie en dat werd aan het eind van deze weken gevierd in een hotel, waar we nog 4 dagen verbleven. Het hotel ligt in Oostenrijk hoog boven de Donau en de eigenaars zijn al jarenlang goede vrienden van ons. Ze verwenden me met een mooi boeket bloemen, een fles van mijn favoriete wijn en een mooie kaart. Superleuk om daaraan terug te denken!

Voordat we vertrokken heb ik een aantal kaarten gemaakt met nieuwe materialen van Leane Creatief en de kaart hierboven is er één van. De vierkantjes zijn gemaakt met Sizzix stansen en de baby is ingekleurd met Distress inkt en een waterpenseel. Ik vind de afbeelding echt heel schattig. Hij zit samen met een tweede stempel in spiegelbeeld in één setje en je kunt er een jongen of meisje van maken met de accessoires die erbij zitten. Je hoeft niet te knippen, want alles kan ook uitgestanst worden met bijpassende stansjes. Handig!
Challenge: http://knutselsenkadootjes.blogspot.com (27/9)
                   http://alessandrasangels.blogspot.com (10/10)
                    http://2sistersontheblog.blogspot.com (30/9, speld)

Maria Alm
Mühlbach

Passau

We are back home from a great holiday in Austria. We visited several beautiful areas and the weather was fine, so we could make great walks in the mountains. We also visited some cities, like Salzburg and Passau. 
But before we took off, I made some cards with new products from Leane Creatief ad I am showing one of them above. I used Sizzix square diecuts and coloured the baby with Distress Inks and a waterbrush. 

Wir sind wieder daheim nach einigen wunderschönen Wochen in den Österreichischen Bergen und wir haben auch einige Städte besucht, wie z.B. Salzburg und Passau.
Aber bevor wir abgefahren sind hab ich noch einige Karten gebastelt mit neuen Produkten von Leane Creatief. Eine davon zeig ich hier oben. Ich hab viereckige Sizzix Stanzmotive benutzt und das Baby koloriert mit Distress Inks und einer Wasserpinsel.

12 opmerkingen:

 1. Dat was dus weer genieten Lia en óók nog jarig geweest..sorry dat er géén post van mij was..heb met hangen en wurgen nét een kaartje voor Zoe gemaakt en moet er weer helemaal inkomen.
  Schattig babietje op je leuke kaart!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart !
  mooie streek, fijn te lezen dat jullie een mooie tijd achter de rug hebben
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Lia. Lief dat je zo verwend werd door je Duitse vrienden en zo genoten hebt op vakantie. Mooie foto's deel je met ons én een hele leuke kaart.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een mooie kaart gemaakt Lia, voor de pasgeboren baby boy..De foto's van jullie vakantie zien er geweldig uit, wat mooi om zo'n reis te maken, en actief bezig te zijn...Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Bedankt voor het mee doen bij Knutsels & Kadootjes. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart is dit.
  Prachtige foto's van jullie fijne vakantie. groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke babykaart. En wat een mooie foto's. We gaan ook bijna ieder jaar naar Oostenrijk, gaat nooit vervelen.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi en leuk kaartje! EN wat lekker zeg weer op vakantie. Mooie foto's en leuk dat die hotel eigenaren jullie vrienden zijn geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog van harte met je verjaardag!
  Je kaartje is geweldig leuk en lief...top!
  Prachtige foto’s laat je zien...jullie hebben genoten...super!
  Groet Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kaart met de S van Spel!
  Dank je wel voor je deelname bij onze challenge deze maand.
  En prachtige foto's!
  Groetjes Caroline DT 2Sistersontheblog

  BeantwoordenVerwijderen
 10. This is so sweet. Thanks for joining us at Ally's Angels.
  DT-Mariann

  BeantwoordenVerwijderen