vrijdag 28 februari 2020

Voor een stoere bink!


Een tasje voor een stoere jongen? Ja hoor, als hij ziet wat erin zit dan is hij er zeker blij mee! Ik heb de vorm van het tasje al jaren in een map zitten en heb het van Kraft karton gemaakt, met daarop dessinpapier van een papierblocje van Marianne Design. De digi is van onderstaande sponsor en is ingekleurd met blends. De raderen zijn van een stans van Joy!Crafts en de bandensporen komen van een stempel uit de nieuwe collectie van Leane Creatief. Het tasje is een DT bijdrage voor de nieuwe challenge van http://scrapping4funchallenges.blogspot.com.


                                                              

Challenge: http://alessandrasangels.blogspot.com (6/3)

A giftbag for a boy which I made with a digi from the sponsor for the new challenge from http://scrapping4funchallenges.blogspot.com. I made it with Kraft paper and covered with designpapers from Marianne Design and diecut 'wheels' from Joy!Crafts. The tire stamps are from the new collection from Leane Creatief.

Eine Geschenktasche für einen 'coolen' Jungen das ich gewerkelt habe aus Kraft Papier und mit einem Digi vom Sponsor des neuen Challenge von http://scrapping4funchallenges.blogspot.com. Die ausgestanzten Räder sind von Joy!Crafts, das Desingpapier kommt von Marianne Design und die gestempelte Räderspuren sind von Leane Creatief.

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk Lia, prachtig papier hier voor en zo leuk bewerkt met de banden stempeltje, ik ben wel stiekem benieuwd wat er in het tasje zit🙂.
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk! Ik word wel nieuwsgierig wat erin zit....hihi.
  groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is fabulous Lia, a super design - a great way to give a gift.
  Pauline - Crafting with Cotnob
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nice hand bag card. Thanks for playing with us at Ally's Angels. Good luck!
  DT - Mariann

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fabulous bag, Lia. A lovely way to give a gift. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daar zou ik nou nooit opkomen. Enig om voor een jongen een tasje te maken. Het ziet er top uit!

  BeantwoordenVerwijderen