zondag 7 augustus 2011

We zijn weer terug van een paar dagen Friesland en we hebben ervan genoten, want het weer werkte waarachtig mee!
Deze kaart heb ik enkele weken geleden gemaakt. De achtergrond is van een Designable die ik met Decorative Chalk heb bewerkt. Het plaatje komt uit een vel dat ik bij De Scrapbookwinkel in Heesch heb gekocht. Het is eigenlijk kleiner, dus ik heb het een beetje vergroot op het kopieerapparaat.
Ik dank iedereen die een berichtje achterlaat, want ik vind het erg leuk om ze te lezen!

We had a few nice days, travelling with our motorhome to Friesland (northern part of Holland).
I made this card a few weeks ago with a Designable (Marianne Design) and coloured it with Chalk. I love nostalgic pictures with some pastel colours, like this one.
I say thank you, to everybody who writes a comment. I like rading them a lot!

3 opmerkingen:

 1. Hallo Lia,
  Wat een schattig kaartje is dit geworden, ik kwam jou tegen op de Candy verloting bij Diny en nieuwsgierig als ik ben ga ik dan eens rond snuffelen.
  Ik ben volger van je geworden en zou het leuk vinden als je ook eens bij mij komt kijken en eventueel volger wilt worden.
  Groetjes van Anja / Scrappingann

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom thuis en je hebt een heel aardige week uitgekozen om in Friesland te zijn want nu zijn we weer helemaal aan het wegregenen hier in het Noorden!!
  Romantisch kaartje Lia!!!

  Groetjes, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Lia,
  Wat een schattig kaartje is dit geworden, ik kwam jou tegen bij Scrappingann en nieuwsgierig als ik ben ga ik dan eens rond snuffelen.
  Ik ben volger van je geworden en zou het leuk vinden als je ook eens bij mij komt kijken en eventueel volger wilt worden.
  liefs Manuela

  BeantwoordenVerwijderen