zondag 5 februari 2012

Kaart voor Corry

Deze kaart is afgelopen week naar Corry gestuurd en ze zal hem vast al wel gekregen hebben. Daarom kan ik hem nu laten zien. Ik heb Kraft karton voor de dubbele kaart gebruikt en dessinvellum van Hot off the Press op het voorblad geplakt. De verticale rand is van glanspapier met een randje van de Vintage Lace pons van Martha Stewart. Het papier met tekst is met Vintage Photo inkt gestempeld met een Stampers Anonymus stempel van Tim Holtz. Het plaatje was jaren geleden verkrijgbaar bij HobbyHandig en ik heb er toen een heel vel van aangeschaft. Er zitten meer afbeeldingen op en ik kan er nog een tijdje mee vooruit! De bloem is een mengseltje van stencils van Marianne Design en Joy!Crafts en de klimop komt ook van MD. Het lintje is van de markt!
Corry, ik hoop dat je veel kaarten zult krijgen en dat je ervan genieten zult!!

I made this card last week for a blog-pal and I used Kraft paper for the double card and designvellum from Hot of the Press to cover the front. On the background you see brown border made from glossy paper, a piece of a Tim Holtz stamp, flowers and ivy from Marianne Design and the picture is from HobbyHandig, the magazine I am writing and designing for.

10 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart Lia:))
    fijne zondag!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig en daar zal ze heel blij mee zijn Lia!

    Liefs, Irene

    PS: Ben bij Yvonne volger geworden, leuk blog en de appel valt precies onder de boom zo hij er niet gewoon nog aanhangt!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een prachtige vintage kaart Lia! Super mooi gemaakt! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weer een keigaaf kaartje is dit Lia.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige vintage kaart, Lia!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Lia,

    Erg mooie kleuren combo heb je gebruikt voor je kaartje!!! Ik ben ook wel van dat vintage style! Ik vind het erg leuk dat je bij mijn blog langs bent geweest EN ook nog mijn volger bent geworden!! Super gaaf is dat toch elke keer weer!
    Bedankt voor het compliment en tot blogs!!

    groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. heeee...ik zie nou je hobbyhandig logo staan en dat jij daar voor schrijft. Afgelopen weekend heb ik met de stand van Moeders Hobbypaleis op de hobbybeurs in Haarlemmermeer gestaan en daar stond jullie stand links voor ons! Over toeval gesproken zeg!! :)

    grz!!

    BeantwoordenVerwijderen