woensdag 1 mei 2013

De candy is voor.....Ja, het is 30 april geweest! Hebben jullie ook feest gevierd en genoten van de prachtige beelden op TV? Ik heb er natuurlijk niet de hele dag bij gezeten, want we zijn er lekker op uit geweest. Maar van wat ik zag zal er toch wel het nodige een tijdje in mijn geheugen blijven.

Er is vandaag één persoon die nog een beetje 'na-feesten' mag want de candy gaat eruit. Tot nu toe zagen jullie een kleine sneakpeak, maar dit is een foto van het geheel en eerdaags gaat alles naar de winnaar. Wat zit er in het pakket?
12 vellen dessinpapier, een embossingfolder, 1 velletje strassteentjes, een zakje en een velletje embellishments, papieren doilies en een stempel van een jongen en meisje.
Ik heb heel wat reacties gekregen, waarvan twee van Frouwke. Dat zal wel een vergissing van haar zijn, dus Frouwke: je naam stond maar 1 x op mijn 'trekkingslijstje'.  Ik heb geen Ransom reader of iets dergelijks, daarom heb ik alle namen kriskras door elkaar op een vel papier geschreven en blindelings een naam op het vel 'geprikt' en dat werd: JOKE.
Proficiat Joke en als je me je volledige naam en adres mailt dan komt de envelop binnenkort in je brievenbus.

Ik dank de volgers die mee hebben gedaan en ik ga over een poosje vast wel weer een candy weggeven. Dus kom af en toe maar langs!
Groetjes,
Lia

6 opmerkingen:

 1. Hoi Lia, Joke boft maar met zo'n schitterende Candy
  gefeliciteerd hoor!
  Groetjes Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Joke, helemaal super voor je. Wat een schitterende candy Lia, ziet er prachtig uit, dank je wel voor de kans.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joke gefeliciteerd met je prijs, en Lia bedankt voor het weggeven.
  Liefs ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joke, veel plezier ermee!!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat Joke en jij bedankt Lia!!!

  xxx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja ik bof zeker ik ben er er zo blij mee,Lia heel erg bedankt.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen