zondag 11 januari 2015

Lente (maar nu nog even niet!)



Ik ben heel blij met de vele reacties op mijn vorige kaart.! Dank jullie wel hiervoor, ik heb er geloof ik nog nooit zoveel gehad! Het stimuleert wel om wat vaker als afwisseling een kaart te borduren.
Gisteren was het weer ontzettend slecht en wat doe je dan? In ieder geval niet naar buiten als het even niet hoeft, dus ik ben een paar uurtjes heerlijk bezig geweest in mijn hobbykamer. Ik ben de blogs langs geweest waar ik regelmatig ideeën voor mijn kaarten opdoe, en zo kwam ik bij het Lift challengeblog http://liftchallenge.blogspot.com langs waar een kaart afgebeeld staat die je kunt liften. Dit doe ik echt niet vaak dus het was een uitdaging om het (weer) eens te proberen. Hieronder staat de kaart die als voorbeeld diende.


Ik ben weer aan de slag gegaan met de nieuwe materialen van Leane Creatief. Alleen de letters "Lente' komen uit een stans van Sizzix. \Ik moet zeggen dat het helemaal niet meevalt om het idee om te zetten naar iets anders, maar ik ben redelijk tevreden met het resultaat.

I would like to  say Thank you to everybody who left a comment for my last card. I never got so many reactions!
Yesterday the weather was very bad and what can you do better than making another card?!
I visited the Liftchallengeblog and I tried to lift the card which has been showed. What do you think about my lift? It really is not easy to do!! I made it with new materials from Leane Creatief and letters from Sizzix.

Ich möchte mich gerne bei allen bedanken die ein Kommentar zu meiner vorigen Karte geschrieben haben. Ich glaub ich hab noch nie soviele bekommen!
Gestern war das Wetter furchtbar schlecht und da hab ich so manche Blogs besucht, u.a. das Liftchallengeblog. Da sah ich eine Karte die man 'Liften' (nachahmen) kann und das hab ich mal versucht mit Materialen von Leane Creatief und Buchstaben von Sizzix. Was meint Ihr, ist es ein bisschen gelungen?

16 opmerkingen:

  1. Prachtig gelift Lia, en ik krijg de lentekriebels als ik er naar kijk, want dat weer van de laatste dagen...........bbbrrrrrrrrr en bah!! Mooie kleurtjes en stansjes!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lift, geeft deze sombere maand een opkikker

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kaart! Heerlijk vrolijk! Van mij mag de lente al best wel komen... maar we zullen nog een poosje moeten wachten. Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi kaartje super kleuren

    Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beeldig, was het maar vast zo ver Lia ben met dit weer echt helemaal klaar!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  6. LOVE this gorgeous creation and spectacular image and goodies added...
    :)
    {The Journey is the Start – my personal blog}

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo liebe Lia,

    deine Karte gefällt mir sehr gut. Auch wenn ich das mit dem liften nicht verstehe. Leider gibt es auf dem Blog keine Übersetzung. Aber wichtig ist ja für dich das mir deine Karte gut gefällt denke ich. Ich finde es ganz toll das bei dir auch immer in Deutsch zu lesen ist wie du was gestaltet. hast. Vielen Dank für deine Mühe. Ganz liebe Grüße Silvi

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een pracht van een kaart heb je gemaakt Lia, supermooi gelift.
    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel originele lift, helemaal in jouw stijl, knap gedaan! Inderdaad een lenteachtige uitstraling, was het maar zover. Fijn dat je met ons meelift, Lia!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Kom maar op met die lente! Met deze harde wind en regen heb ik er al helemaal zin in. Liften is heus niet altijd makkelijk, maar is dan wel weer een leuke uitdaging. Leuk dat je deze bent aangegaan, met een heerlijk fris kaartje als resultaat. Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Lia,
    ik herken het probleem met liften van een kaart, vind het ook altijd lastig. Het resultaat is heel mooi hoor !
    Creatieve groetjes van Willeke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtig liftkaartje Lia....heerlijk he om met dit weer lekker aan de freubel te zijn....Maar helaas heb ik 2 dagen niet op blogs geweest en ook niet gefreubeld....Dus vanavond al vele blogjes langsgeweest, ik weet zelf hoe leuk het is al die reacties te lezen....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zwei sehr hübsche Kärtchen hast Du wieder gearbeitet !!
    Lia, wäre es grad möglich, ich würde Dir gerne eine leckere
    Marmelade schicken *lach* !!!
    Herzlichen Gruß Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een prachtige lift van het oorspronkelijke kaartje! Ik vind vooral je kleurgebruik en de kleine bloemetjes erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen