zaterdag 27 juni 2015

Feest!


Binnenkort trouwt de oudste dochter van mijn jongste broer en ze leeft al helemaal naar de grote dag toe. Helaas kunnen we er geen getuige van zijn want ze wonen in Australië ten zuiden van Brisbane en een reis ernaar toe zit er niet in... Zo jammer!!
Maar een mooie kaart met inhoud gaat zeker naar het bruidspaar toe en jullie kunnen hem hierbij alvast zien. Het is tevens de eerste kaart die ik laat zien als nieuw DT-lid van http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.com (Cards2Create). Ik ben uitgekozen om 2 x per maand een bijdrage te leveren aan hun blog, en dat vind ik erg leuk!
Ik heb voor een borduurpatroontje gekozen (van Christien v.d. Akker) omdat ik weet dat Rhea ervan houdt. Het plaatje komt van een oude trouwkaart en die zat in een album dat ik een keer van een drukker heb gekregen. De swirls zijn van Joy!Crafts en de roosjes heb ik zelf gemaakt van organzalint. Nu maar hopen dat het een mooie dag wordt met zonneschijn, want in Australië wordt het langzaam winter!
Challenges: http://de-egel.blogspot.com (feest met een twist)
                    http://duymelot.blogspot.com (anything goes)
                    http://wlvc.blogspot.com (huwelijk)

The oldest daughter of my youngest brother will get married soon and she is soooo excited about preparing her great day. We won't be able to join the celebration because my brother and his family is living in Australia, south of Brisbane and a journey is not possible for us now. Such a pity....!!
But I will send this card with an enclosed surprise to the young couple and hope they will like it. I know, Rhea is fond of embroideries, so I did some stitching with a pattern from Christien v.d. Akker. The picture is from an old card, the swirls from Joy!Crafts and I made the ribbonflowers myself.
I hope, the bride and broom will have a beautiful day with lots of sunshine, although it's winter now in Australia.

Die älteste Tochter meines jüngsten Bruders wird demnächst heiraten und sie ist ganz begeistert darüber und tüchtig beschäftigt mit allen Vorbereitungen. Leider, leider können wir die Feier nicht mit erleben, denn mein Bruder lebt mit seiner Familie in Australien, südlich von Brisbane.
Aber ich hab eine schöne Karte für sie zusammengestellt mit einem Stickmotiv (von Christien v.d. Akker) denn ich weiss dass Rhea dies gerne mag. Das Bild stammt aus einer alten Karte, die Schörkel sind von Joy!Crafts und die Blumen hab ich selber genäht mit Band.
Ich hoffe es wird ein schöner Tag werden mit viel Sonnenschein, denn in Australien ist es jetzt Winter!


16 opmerkingen:

 1. Australië is ook wel ver weg inderdaad om naartoe te kunnen voor een bruiloft, behalve als je er een hele poos zou kunnen blijven. maar jullie zullen vast wel veel foto's te zien krijgen en met deze kaart moet het bruidspaar wel enorm in hun sas zijn, wat een mooi afgewerkte en chique kaart in een prachtig model!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende kaart! Hier zullen ze vast heel blij mee zijn! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een prachtige kaart heel mooi geborduurd en wat knap dat je zulke mooie roosjes gemaakt hebt groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een hele mooie kaart Lia en prachtig bewerkt.
  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een schitterend trouwkaartje Lia....zo romantisch al die leuke accentjes...en gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging...dat is aan jou zeker goed besteed...veel plezier ermee...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WOW Lia wat is dit een beauty!!! Jammer dat jullie niet kunnen, het is ook niet echt om de hoek!! Winterdagen kunnen ook heel mooi zijn, wie weet ook daar een gouden randje!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie romantische kaart Lia. Warm door het gebruik van het goudkarton en zo fijntjes geborduurd...heel mooi. Pak 'm maar goed in voor de lange reis die hij gaat maken...
  Dank je voor je deelname aan de juni-challenge van de Egel.
  Lieve roetjes Miranda (dt-de Egel)

  BeantwoordenVerwijderen

 8. Wowww echt een schitterende kaart ☺
  Je geeft aan dat je meedoet bij de Egel,
  maar ik zie je kaart er (nog) niet tussen staan....
  Bedankt dat je meedoet met onze 'Feest' Challenge !
  Een leuke en gezellige (knutsel) zondag
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooie en romantische kaart Lia en prachtig borduurwerk.
  groetjes Anneke ( WLVC )

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi gemaakt Lia met dat borduurwerk erop, jammer dat je er niet bij kunt zijn, reisje naar Australie was niet verkeerd geweest natuurlijk, groetjes Liesbeth WLVC

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou Australië......dat had wat geweest Lia.....mooie plek om naartoe te gaan voor een lange vakantie maar je kunt niet alles hebben toch? Wat een prachtige kaart heb je gemaakt voor het bruidspaar en wat een geweldig borduurwerk erop...supers. Leuk dat je in het team van Cards2Create mocht komen...veel succes daar.
  xxx Plony (WLVC)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat gaaf dat je meedoet met onze 'Feest' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Lia,

  wat zal het bruidspaar hier blij mee zijn, wat een mooie herinnering voor ze.
  Ik kan zien dat je het met liefde gemaakt hebt, leuk hoor!

  Gezellig ook dat je meedoet met de wedstrijd van Creashop Duymelot,
  Ik wens je succes,

  creatief liefs,

  Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gaaf en wat stijlvol zeg. Dan maar op deze manier, het is ook erg ver weg. Fijn dat je met het feestthema van de Egel meegedaan hebt. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen