woensdag 17 oktober 2018

Happy Fall


Ik weet niet of het aan de feestweek van vorige week ligt, maar de griep heeft nu al toegeslagen: hoesten, verkouden, slecht slapen (en mijn man wakker houden): het is weer zover! En de echte herfst moet nog beginnen: wat een temperaturen hebben we toch!
Vallende blaadjes en warme kleuren in de natuur: we zitten er middenin en niet alleen op kaarten. Kijk maar naar de foto hieronder met de bomen die naast ons huis staan: ze zijn toch prachtig?! Ook het malusboompje met zijn rode appeltjes dat achterin de tuin staat, doet dapper mee met het kleurenfestijn!
Dus: vallende bladeren op mijn kaart en ze zijn allemaal van Leane Creatief en gestempeld met inkten van Stampin' Up! Ik heb druppels inkt op een vochtig babydoekje laten vallen en daar de stempels ingedrukt. Zo kreeg ik in één keer mooie, verschillende kleuren in één blad. Ook de houten blaadjes en de banner zijn van LC en het jute lint is van SU.
Challenge: http://de-egel.blogspot.com (19/10)
                  http://stamplorations.blogspot.com (30/10)
                   http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.com (5/11)Look at the trees next to our house: aren't they gorgeous in those colours of the fall! The inspired me to make this card and I stamped the leaves with several inks from Stampin'Up! All other products are from Leane Creatief.

Schau mal wie schön die Bäume neben unserem Haus jetzt ausschauen! Diese wunderschöne Herbstfarben müssten eigentlich doch länger bleiben!
Auf meine Karte hab ich die Blätter so ungefähr mit den gleichen Farben gestempelt mit Stempelkissen von Stampin; Up!.
Alle produkte sind von Leane Creatief.


8 opmerkingen:

 1. Dat is balen, dat je ziek bent! Gauw opknappen hoor! Je kaart is super en helemaal goed voor de challenge van de Egel. Dank je voor het meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your card is a beautiful Autumnal display. So sorry to hear you have be caught by the Flu bug Lia, myself and my family like leaves fell one by one with it.
  Take good care of yourself.
  Sending Warm Hugs Tracey x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig mooie kaart!!! Super mooi.
  Vervelend dat de griep je te pakken heeft. Wij zijn vorige week ziek geweest, je hoort het heel veel... niet leuk. Beterschap!
  groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk al de vallende blaadjes op je kaart!...mooi zo in de herfst kleuren. Bah de griep daar zit denk ik niemand op te wachten..beterschap ermee. Fijn dat je meedoet aan de challenge bij De Egel.
  Groetjes Marja DT.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kaart en je foto's zijn prachtig.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautiful Autumnal card the design is wonderful thank you for joining our challenge at ADDICTED TO STAMPS I hope that you will join us again
  hugs
  lorraine x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. A very beautiful autumn card. Thanks so much for joining our autumn challenge over at STAMplorations theme and sketch x

  BeantwoordenVerwijderen