donderdag 20 juni 2019

Bloemetjes en bijtjes...


Langzaam maar zeker is alles van de vakantie weer schoongemaakt en opgeruimd en ik heb ook weer tijd gehad om alle mailtjes en berichtjes te bekijken die binnen zijn gekomen. Tijdens de vakantie kijken we geen TV en ook zo weinig mogelijk internet (als er al Wifi is!), dus ik was wel even bezig! Eén van de leuke berichtjes bij thuiskomst was, dat ik gastdesigner mag zijn bij  Mijn Hobbyhonk want mijn vlinderkaart van 15 mei stond bij de top genoteerd. Ik heb deze kaart voor hun nieuwe challenge gemaakt met stempels van Rubberdance en een achtergrond van verdunde Distress inkt. Niet moeilijk, maar wel heel leuk om te doen!
Challenge: http://bastel-traum.blogspot.com

Today I am showing a card which I made with stamps from Rubberdance and a background from Distress inks and a lot of water. I can't tell much more about it! I made the card as a guestdesigner for Mijn Hobbyhonk, because my butterflycard from may 15th has been chosen as a top pick. How nice is that?!

Heute zeig ich eine Karte die ich gewerkelt habe mit Stempeln von Rubberdance und einen Hintergrund von Distress inks und viel Wasser. Bienen und Blumen: das alles gehört ja zur Sommerzeit! Mehr kann ich eigentlich nicht dazu sagen! Die Karte ist mein Beitrag als Gastdesigner für den neuen Challenge von Mijn Hobbyhonk, denn meine Schmetterling Karte vom 15. Mai is als Top-pick gewählt worden und das freut mich sehr!

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk om weer aan de gang te zijn zo na de vakantie denk ik.....???? Het is een hele mooie kaart geworden en je zegt wel dat het niet moeilijk is maar voor sommigen.....is dit een crime hahahahaha....Ik zou niet weten waar te beginnen maar vind het heerlijk om te zien bij anderen.
  Fijne dag...xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie voorbeeldkaart heb je gemaakt Lia! En lekker als alles weer opgeruimd is he? Ik vind het ook altijd heerlijk als alles thuis schoon, netjes en opgeruimd is als ik weg ga. Dat lukte me vroeger niet altijd met 5 kinderen, maar dat gaat nu steeds beter ;-)
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je GD mocht zijn en je maakte een prachtige kaart voor hen, mooie achtergrond en een mooie bloem. Super dat het team van Chloe kampioen is geworden, leuke kaart.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen