maandag 2 december 2019

Winter Wonderland


Hier zijn de gnomes van Bella Lulu nog een keer! Ik heb ze vandaag in een winterlandschap gezet dat ik gemaakt heb met stempels van Stampin' Up! (achtergrond) en bomen van Leane Creatief. Rondom heb ik takjes van Katzelcraft gestempeld, zodat er wat diepte ontstond. Het was zó leuk om dit te maken!
Gisteren hebben we 'dunnetjes' Sinterklaas gevierd met de familie. De twee grootste kleinkinderen zijn van het 'geloof' afgevallen, de derde twijfelt en de kleinste is er nog heilig van overtuigd dat Sinterklaas alle cadeaus brengt. Maar voor de gezelligheid hebben we het bij één cadeau voor iedereen gehouden en kregen de kleinkinderen ook nog een zelfgemaakte adventskalender in de vorm van een 'boek' met 24 doosjes. In elk doosje zit een kleine verrassing, dus maar hopen dat ze er thuis elke dag één open maken en niet alles tegelijk!  Het was ontzettend veel werk om te maken, maar wel héél leuk om te doen. Ik heb de omslag van elk boek met stof bekleed dat ik al jaren in de kast had liggen en de doosjes zijn van allerlei restjes kerstpapier gemaakt. Ze vonden het allemaal ook erg 'cool' om zo'n kalender te krijgen in plaats van een uit de winkel, kijk maar!
Challenge|: http://de-egel.blogspot.com (4/12)
                   http://hobbyvisiondt.blogspot.com (18/12)
                   http://52cct.blogspot.com (7/12)

A white wonderland with cute gnomes from Bella Lulu: that was fun making! I coloured the background  with Distress inks and a lot of water, some mountains from Stampin'Up! and stamped tree twigs from Katezelkraft on top and below. The white diecut trees are from Leane Creatief.

Eine weisse Wunderwelt mit süssen Gnomes von Bella Lulu: es hat Spass gemacht um diese Karte zu basteln mit Stempeln von Stampin' Up! (Berge), Distress inks und gestanzte Bäume von Leane Creatief. Die kleine Zweige rund herum sind von Katzelkraft.
                   
               

6 opmerkingen:

 1. Een super mooie kaart! Fijn dat de kleinkinderen zo blij zijn met hun eigen gemaakte adventskalender!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke en mooi winterse kaart is dit.
  Wat een leuk idee die andventskalenders. Inderdaad afwachten of ze hun nieuwsgierigheid kunnen bedwingen. groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend vind ik je kaart...echt een lust voor het oog!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie kaart Lia! Gezellig dat je meedoet aan de challenge bij De Egel.
  Wat een mooie boeken/adventskalender heb je kleinkinderen gemaakt...geloof wel dat het een hele klus was.
  Groetjes Marja Dt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gorgeous card Lia, those little gnomes are adorable and I love the winter scene you've made xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. a wow card for sure! just so whimsical and full of Christmas! whoever gets this card will be the lucky one! good luck at 52cct

  BeantwoordenVerwijderen