vrijdag 13 maart 2020

De tuin in!!De laarzen en het gereedschap staan klaar: zo gauw het een beetje 'normaal' lenteweer wordt zonder regen, gaan we de tuin in! We hebben best wel een grote, dus we zijn er altijd mee bezig, maar als ik eerlijk ben: mijn man een beetje meer dan ik. Ik hou de bloembakken en hanging baskets bij en hij de rest.
De achtergrond van de kaart is gemaakt van een heel oude wenskaart. Ik vond hem mooi en heb hem jarenlang bewaard. Nu heeft hij een nieuwe bestemming gevonden!  Het dessinpapier komt uit een oud blokje van Action. De laarzen zijn een digi van de onderstaande sponsor van de nieuwe challenge van http://scrapping4funchallenges.blogspot.com. Er zitten resin roosjes en een vlinder in. Het tuingereedschap is gemaakt met nieuwe stansjes van Leane Creatief.
Sponsor
Challenge: http://butterflyspotchallenge.blogspot.com (30/3: umber, silk, pink, flower paper, diecuts)
                   http://scrappelyst.blogspot.com (1/4)
                   http://craftycardmakers.blogspot.com (22/3)

Wellies are ready for going into the garden to make everything nice again after so much rain and storms. I made the background of my card with a very old birthdaycard which I got years ago. I liked it so much, so I kept it in my stash untill I could use it again! The designpapers are from Action and I got the wellies digi from the sponsor as DT member of the new challenge from http://scrapping4funchallenges.blogspot.com. I put some resin roses and a butterfly in and added diecut gardentools from Leane Creatief.

Die Gummistiefel stehen bereit um endlich mal wieder in den Garten zu gehen um alles wieder schön zu machen für den Frühling. Und das ist wirklich nötig nach soviel Regen und Stürme!
Ich hab den Hintergrund aus einer uralten Glückwunschkarte geschnitten die ich mal bekommen habe. Die hat mir so gut gefallen, dass ich sie aufgehoben habe. Und jetzt passt es genau zur Szene. Die Stiefel sind ein Digi vom Sponsor des neuen Challenge von http://scrapping4funchallenges.blogspot.com und ich hab einige Resin Roses und ein Schmetterling dazu geklebt. Die Stanzmotive sind von Leane Creatief.

14 opmerkingen:

 1. Prachtig Lia, je hergebruikte wens kaart heeft een mooie bestemming gekregen op je kaart, alles past.
  Fijne dag gewenst.
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgende week kun je tuin in als ik de weermannen mag geloven. Wij hebben al een gedeelte gedaan.
  Leuke kaart is dit. groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi tuinkaartje! Hier is het net zo, Peter een beetje meer dan ik..Ach, ik doe binnenshuis weer een beetje meer dan hij..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige tuinkaart heb je gemaakt Lia. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een leuke tuinkaart heb je gemaakt Lia. Ik hoop ook op tuinier weer, de boel een beetje opvrolijken.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love your card which so reminds me of the nice weather that is to hopefully come. We certainly need something to cheer us up in these worrying times for all of us. I managed a few days out in the garden but today it has totally rained.The weather is supposed to be fine and dry next week so here's hoping. Thankyou for coming and spinning the butterfly wheel with me this week. Hugs Mrs A.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. How lovely - perfect for a garden loving friend! Thank you for sharing your card with us at Crafty Cardmakers this time.

  Jackie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beautiful card, love the wellington. Thanks for sharing this with us at Crafty Cardmakers and good luck with the challenge, Angela xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lovely card. Thanks for joining us at Scrappelyst :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. UITNODIGING VAN DE ILLUMINATI-ORGANISATIE 666

  Dit is een open uitnodiging voor iedereen die geïnteresseerd is om deel uit te maken van 's werelds grootste conglomeraat en het hoogtepunt van je carrière te bereiken. Nu we aan het rekruteringsprogramma van dit jaar beginnen en ons jaarlijkse oogstfeest bijna nabij is, besluiten we u kennis te laten maken met de "Nieuwe Wereldorde".

  Op dit moment verzekeren we iedereen die klaar en trouw is om lid te worden van deze geweldige organisatie, dat zodra hij / zij een volwaardig lid wordt van de Illuminati-broederschap, hij / zij automatisch rijk, krachtig en beroemd zal worden in leven en al hun hartewensen verwezenlijken en ook een maandsalaris van $ 500.000 USD ontvangen. We zijn klaar om uw leven te veranderen, we kunnen uw dromen waarmaken.

  De grote wijk Illuminati biedt je een kans om je hart te laten uitkomen. Ik wil dat je weet dat als je opgelicht bent, je bang bent, alsjeblieft niet, want deze organisatie is 100% veilig en betrouwbaar, met de schriftelijke garantie die je hebt, weet je dat deze Brotherhood-organisatie echt en legitiem.
  Ik geloof dat iedereen op deze planeet "Aarde" op de hoogte is van de ILLUMINATI, de Illuminati is een geheim genootschap dat de mens vriendelijk zegent en zijn / haar dromen vervult om miljonair en miljardair te worden. Je moet nu tenminste zeker zijn van deze organisatie en er is geen reden om ergens bang voor te zijn.

  Ik ben hier niet om met je te rotzooien of spelletjes met je te spelen, want zoals het er nu uitziet, zijn er veel mensen die ons imiteren en beweren lid te zijn van de ILLUMINATI. Dus komt de Broederschap tot de conclusie dat deze organisatie globaliseert om diegenen te helpen die echt klaar zijn om deel uit te maken van deze Grote Familie en diegenen die misleid zijn door die bedriegers. Nu geloof ik dat dit uw kans is om lid te worden van onze prestigieuze organisatie en uzelf en uw gezin trots te maken.


  Als je interesse hebt om lid te worden van deze Great Organization, neem dan contact op met onze Grand Lodge in Pennslyvania, VS via
  WhatsApp: +1315203 9948 of onze officiële e-mail: illuminati666grandlodge@gmail.com

  Of klik op deze WhatsApp-link om ons een bericht te sturen: https://wa.me/13152039948

  Gesigneerd: GRAND MASTER

  BeantwoordenVerwijderen