maandag 16 januari 2012

Een kaart zonder plaatje deze keer, want daar wilde ik wel eens mee experimenteren. Nou, het valt niet mee als je dat bijna nooit doet! Ik heb een hele serie paperpads van Action met prachtig vintage papier (hoe kunnen ze die daar verkopen voor zo kleine prijsjes?!), dus die heb ik er maar eens bijgenomen met dit resultaat. De stempel is van Marianne Design, evenals de samengestelde bloem linksboven. Nog wat strikjes en papieren bloemen erbij en ik was redelijk tevreden met het resultaat. Nu weer gauw aan het werk!

A card with no image this time, just a stamp with a birthdaywish from Marianne Design. I used designpapers from paperpads which I bought at Action. This is a Dutch store selling just cheap products. But they often have sooo nice pads for just a few Euros! It's fun shopping there... Well, I'm going to my work now.

7 opmerkingen:

 1. Hoi Lia
  Allereerst bedankt voor je pakketje ik heb het vrijdag ontvangen en was er super blij mee. Ik ga er snel iets moois mee maken. Deze kaart is zonder plaatje erg goed gelukt en doet niks onder voor met een plaatje en wat een mooi papier zeg ik denk dat ik ook maar eens bij Action langs moet gaan.
  groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Lia,

  ja die Action blijft je verbazen!Ik heb er al veel papier gekocht en het is echt mooi papier.
  Je kaart vind ik ook erg mooi geworden. Soms valt het reuze mee, zonder afbeelding. Het resultaat bedoel ik.
  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er weer schitterend, echt mooi gedaan.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. deze is erg mooi Lia! leuke bloem heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vindt het ook wel eens leuk hoor een kaart zonder stempel of plaatje niet iedereen houdt ervan, maar je kaart is prachtig geworden.

  gr.LOuise

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel Lia, ik vind dit ook al eens mooi zonder plaatje en zeker met zo'n leuk papier!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen