dinsdag 10 januari 2012

Ik ben dol op romantische poesieplaatjes en heb deze verwerkt op een kaart voor een heel fijne collega, die er ook wel van houdt. De achtergrondpapiertjes komen weer van Action, maar het bruine deel is van Pebbles- Cats & Dogs. (Dit is de achterzijde, want op de voorkant staan leuke hondjes). De ronde vorm is van een Multi Frame Die van Nellie Snellen, de swirl van Marianne Design. De bloem heb ik gestanst uit koffiefilters en bewerkt met Vintage Photo inkt. Ik heb ze met een knoop erop aan elkaar genaaid.
Vandaag schijnt eindelijk weer eens de zon, dus ik ga de komende dagen naast het werk aan de slag met lentekaarten. Daar heb ik echt zin in!

I am fond of romantic images and I used this one for a birthdaycard for a very nice college. The green papers are from Action, the brown one from Pebbles - Cats & Dogs. I punched the flowers out of coffeebags and put them together with a button.
After a long time the sun is shining today, so I am in the mood for making springtime-cards. But work must be done first, so the card have to wait...

7 opmerkingen:

 1. Die poezieplaatjes doen het ook echt leuk op een kaart en je bloem is super Lia!Hier een potdicht heel klein wereldje helaas!

  Groetjes, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend kaartje en wat een prachtige bloem heb je gemaakt.

  gr.LOuise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk kaartje Lia, mooie bloem!
  en helaas.....de zon is hier alweer weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAt een leuk kaartje heb je gemaakt.
  Helemaal het einde.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superkaart, Lia. Prachtige details. geweldig idee om koffiefilterzakjes te gebruiken, iets om te onthouden. Thanks voor de tip. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wat is dit schattig zeg echt heel erg lief geworden!

  BeantwoordenVerwijderen