woensdag 16 oktober 2019

Drie in de liftDat klopt toch helemaal: het leven is veel leuker als je vrienden hebt! Wij hebben er in ieder geval wel een paar waar we heel graag mee samen zijn en het is dan altijd gezellig!
Dat hoop ik ook voor deze drie leukerds hierboven, die zo te zien wel van de herfst houden. Ik zag de uitdaging bij de http://liftchallenge.blogspot.com en ik vond het leuk om deze techniek te proberen. De schattige stempeltjes zijn afgedrukt op het voorblad van de kaart en ze zijn van Leane Creatief. Er horen stansjes bij en daarmee heb ik de openingen in de opliggende kaart gemaakt. Deze kaart had ik wel eerst beplakt met dessinpapier dat van een groot scrapvel komt. Er staat geen merk op, dus dat weet ik niet! De diertjes zijn ingekleurd met aquarelpotloden van Faber Castell en een waterpenseel.Challenge: http://liftchallenge.blogspot.com (18/10)
                   http://brownsugarchallenge.blogspot.com (30/10)
                   http://sirstampalotchallenge.blogspot.com (30/10)
                   http://papercraft-challenges.blogspot.com (28/10)
                 
I made this card with stamps and matching dies from Leane Creatief. First I stamped the little creatures onto the front of the card and coloured them with watercolour pencils from Faber Castell and a waterbrush.  Done that, I diecut the shapes out of designpaper and attached it onto the card with foamtape. Now the creatures are peeping through the apertures. The designpaper has no brand.

Ich hab diese Karte gebastelt mit Produkten von Leane Creatief. Ich hab zuerst die kleine Tierchen auf die Vorderseite einer Karte gestempelt und koloriert mit Faber Castell Bleistiften und einer Wasserpinsel. Dann mit dazu gehörenden Stanzen die Forme aus Designpapier gestanzt und mit Foamtape auf die Karte geklebt. Nun gucken die Tierchen durch die 'Löcher' in die Welt. Das Designpapier ist markenlos.

12 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig leuke kaart !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. A really sweet Autumnal creation Lia, many thanks for joining in with our 'Trees/Leaves/Autumn' theme at Stamping Sensations challenge.

  B x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een keileuke kaart Lia, de diertjes zijn echt grappig
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is superleuk,Lia! Grappige diertjes en helemaal leuk met de tekst en de herfst afbeeldingen op het papier. Dank je wel voor het meedoen aan de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is a super card Lia, fun little critters and great design.
  Pauline - Crafting with Cotnob
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke vrolijke lift heb je gemaakt! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. That's so sweet, and lovely autumn colours! Thank you for sharing it with us at Stamping Sensations.

  Lynne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Thanks for joining Allsorts challenge with this great entry, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, my, Lia, this is so cute! Thanks ever so much for playing along in the challenge at Brown Sugar this month. Best of luck in the draw.
  NanaConnie DT

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Cute critters and lovely autumn colours

  Thanks for joining us at stamping Sensations this month

  Joan

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man van mijn leven terugkreeg, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die me gedumpt heeft te herenigen. Toen ik contact opnam met baba Amiso, gaf hij een liefdesbetovering voor mij en mijn man die zei dat hij niets meer met mij te maken had, belde me en begon me te smeken . Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso the Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, we zijn nu heel veel blij met onszelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheiding, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen