zondag 13 oktober 2019

Volle Maan


Een optocht door het bos bij volle maan: is dat grappig of griezelig? Nou, ik vind het alleen maar leuk! Deze schattige diertjes van de Country Companions hebben er zin in en ze komen uit een oude kalender. Ik doe niet met hen mee, want ik heb helemaal niks met Halloween, maar ik vind het super om deze oude plaatjes te gebruiken op een kaart. Ik heb een verzameling van echt honderden afbeeldingen en zeker meer dan 100 beeldjes, maar helaas zie je ze nauwelijks meer. Af en toe pak ik  toch wat plaatjes om er een kaart mee te maken. Voor de achtergrond heb ik Distress ink gebruikt. en voor de maan eerst een cirkel gestanst en als mal gebruikt.. De bomen zijn van Katzelkraft, het spinnenweb van Leane Creatief en de vleermuizen zijn merkloos.
Challenge:  http://dutchcardlovers.blogspot.com (25/10)
                   http://4-seasonchallenge.blogspot.com (1/11)
                   http://carabbiemomentsofcraft.blogspot.com (20/10)
                   http://frillyandfunkie.blogspot.com (22/10)
                   http://creativefriday.blogspot.com (24/10)
                   http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.com (10/11)
                    thecatspajamasrs.com (2/11)
                   http://alessandrasangels.blogspot.com
The Country Companions are celebrating Halloween, but I am not scared of them, because they look so cute! I uade the background with Distress inks and stamps from Katzelcraft, and a cobweb from Leane Creatief. I fussycut the images out of an old calendar.

Die Country Companions feiern Halloween aber ich fürchte mich nicht für ihnen, denn sie sind ja so niedlich! Ich hab den Hintergrund gemacht mit Distress Inks und Stempel von Katzelcraft und die Motive hab ich aus einem alten Kalender ausgeschnitten.

19 opmerkingen:

 1. Such a sweet card for Halloween Lia. I love the background you have created. Hugs Christine xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. A super card Lia, you have created a fabulous scene.
  Pauline - Crafting with Cotnob
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele lieve kaart met al die diertjes,
  Groetjes, Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie optocht door het bos. Prachtig je achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee, wat raar. Dacht dat ik al een reactie achtergelaten had. Niet dus. Je kaart is superleuk, de mooie achtergrond met de vrolijke optocht! Dank je wel voor het meedoen met DCL, Lia!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love your sweet take on Halloween, and I'm honored you are playing along in this challenge since you don't care for Halloween. The animals dressed for some Trick or Treating are so cute, and perfect against that night sky you have prepared. Thank you for playing along at The Funkie Junkie Boutique Blog. Hugs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie herstkaart, echt een plaatje! Zou zo uit een voorleesboek kunnen komen, gaaf!
  Gezellig dat je meedoet met de Into the Woods-uitdaging op het 4 Season Blog.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk herfsttafereeltje Lia. Mooie achtergrond maakte je voor die lieve diertjes. Gewoon blijven gebruik, ze zijn echt leuk.
  Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij Addicted To Stamps Challengeblog.
  Lieve groetjes Miranda (dt-ATSC)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ook niets met Halloween maar vind het er op dit kaartje toch wel heel gezellig uitzien! Prachtig kaartje. Bedankt voor het meedoen bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kaart hoor, mooie achtergrond en dan die leuke optocht. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik dacht al even, he mam, een Halloween-kaart?! Dat is niets voor haar! Maar hij is wel heel erg leuk en met het bekende egeltje :) Leuk dat je meedoet bij DCL! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Such a sweet Halloween card Lia! Thank you for joining us at The Funkie Junkie Boutique blog x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Great job coloring those sweet festive images! Thanks for joining us for our challenge at the Funkie Junkie Boutique Blog. Hugs from Ginny at Polly's Paper Studio!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke Halloween kaart! Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Love the background!
  Thanks for joining us this month at Ally´s Angels.
  DT-Mariann

  BeantwoordenVerwijderen
 16. so lovely! Thanks for joining us at creative friday.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Beautiful creation and lovely for our current challenge of ADD A PUMPKIN good luck in the final draw…
  [aNNie Design Team Member for Addicted to Stamps Challenges]
  [aussie aNNie blog] ♥ ♥ ANNIE

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man van mijn leven terugkreeg, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die me gedumpt heeft te herenigen. Toen ik contact opnam met baba Amiso, gaf hij een liefdesbetovering voor mij en mijn man die zei dat hij niets meer met mij te maken had, belde me en begon me te smeken . Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso the Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, we zijn nu heel veel blij met onszelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheiding, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen