vrijdag 11 oktober 2019

Kaketoe


Is het echt zomer geweest? Met het bar slechte weer van de afgelopen week ben ik het al bijna weer vergeten! Mijn kaart met dit tropische tafereeltje is er een leuke herinnering aan, alhoewel het niet wil zeggen dat we dit jaar naar een tropische bestemming zijn geweest. We gaan meestal met de camper (en nu met caravan) naar de bergen in Oostenrijk of Noord Italië of steken de Noordzee over naar de UK. Maar omdat we ons hondje Tom altijd meenemen  durfden we dat laatste niet goed aan i.v.m. de brexit. Je weet nooit wat er aan de grens veranderen kan met allerlei bepalingen. Even afwachten dus voordat we weer naar de overkant gaan!
Maar goed: de kaart heb ik gemaakt met Distess Inkten en stempels en stansjes van Stampin' Up! De kaketoe is een digi van onderstaande sponsor voor de nieuwe challenge van http://scrapping4funchallenges.blogspot.com en er wordt een kaart in warme kleuren gevraagd.


Summer is over and a LOT of rain has fallen in the last few weeks. Well, it's the best weather for crafting and cardmaking now and I like that! As a remembrance of summer I made this card with Distress inks, and stamps and diecuts from Stampin' Up! You could join the new challenge from http://scrapping4funchallenges.blogspot.com by making a card with warm colours.

Der Sommer ist vorbei und das haben wir in den letzten Wochen gemerkt. Es hat soviel geregnet!! Nun ja, das Wetter ist ja 'schön' zum basteln und Karten kreiern. Diese Karte erinnert an den Sommer und ich hab Distress Inks und Stempel und Stanzen von Stampin' Up! benutzt um die Szenen zusammen zu stellen.
Wenn Ihr möchtet könnt Ihr mitmachen beim neuen Challenge von http://scrapping4Funchallenges.blogspot.com mirt einer Karte in warmen Farben.

11 opmerkingen:

 1. Wauw! Wat heb je dit prachtig gemaakt. Zo mooi die achtergrond en die leuke kaketoe op de vrolijke bloemen. ik krijg door deze kaart zin om naar de zon te gaan....groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk gedaan met de inkt! En de kleuren zijn ook super! Ik ben er weg van hoor!
  Heel apart met de vogel!
  Groet Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik krijg het lekker warm bij het zien van deze tropische kaart!
  Die kaketoe zo schattig:)
  Hier regende het net nog:(
  Het is Herfst,ach ja heeft ook wel wat. Wil ik zomerse warmte kijk ik naar jou kaart, hahaha.
  Fijn weekend, liefs Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je meedoet aan onze themachallenge Lia, wat een mooie kaart heb je gemaakt! Je maakt hiermee kans om gastdesigner te worden in november.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, de zomer lijkt alweer zo lang gelden We lopen in truien en lange broeken, de verwarming is aan. Maar ja, het wisselen van de seizoenen is Nederland en eigenlijk hou ik er wel van. Je kaart is zeker tropisch en ook heel mooi, wat een achtergrond!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WoW ! Really gorgeous. Your background is amazing and he looks wonderful with all your flowers and leaves. :-)
  Thank you for using my image and it is a pleasure to Sponsor you all.
  Hugz
  IKE x

  My Challenge Blog
  My Shop
  My Blog
  FB Fan Page
  Cat Lovers Challenge Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 7. A beautiful card Lia, I love the tropical scene you have created.
  Pauline - Crafting with Cotnob
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een vrolijke kaart Lia, ik waan me helemaal op vakantie! Geweldig...
  Leuk dat je mee hebt gedaan met de allereerste uitdaging van Stempel & Scrap!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. This is a WOW card! So nice! Love your background!
  Thanks for joining our challenge in Ally's Angels.
  Hugs from DT Mariann

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man van mijn leven terugkreeg, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die me gedumpt heeft te herenigen. Toen ik contact opnam met baba Amiso, gaf hij een liefdesbetovering voor mij en mijn man die zei dat hij niets meer met mij te maken had, belde me en begon me te smeken . Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso the Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, we zijn nu heel veel blij met onszelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheiding, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen