dinsdag 8 oktober 2019

Fashion....


Vorige week ben ik met mijn dochter Yvonne voor het eerst sinds jaren naar de bioscoop geweest om de film van Downton Abbey te zien (verjaardagscadeautje!). Wat heerlijk nostalgisch allemaal! Een paar jaren geleden zijn we tijdens een rondreis met de camper zelfs op bezoek geweest bij Highclere Castle, waar de serie en film zich afspelen. Het was prachtig!
Deze modebewuste dame uit het begin van de vorige eeuw doet aan die tijd denken en ik ben dol op deze stempel van Graphic 45!  Op de foto zijn de kleuren  helaas niet zo duidelijk als in het echt, want de beige tinten op de achtergrond zijn wat bleek uitgevallen. Ik heb hiervoor beige, bruin en een heel klein beetje  lichtgroen op karton gesprayd en laten drogen. Toen de stempels afgedrukt met bruine StazOn inkt en  de dame ingekleurd met Distress inkt en een waterpenseel. Nog wat pareltjes toegevoegd bij de planten en op de hoed en klaar was de dame!
Challenge: http://hobbyvisiondt.blogspot.com (18/10, Parels, spray, tekst)
                  http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.com (12/10)
                 
Last week I have been to the cinema with my daughter for the first time since many years (birthday present) and we watched the movie from Downton Abbey. It was great! I liked the TV series and a few years ago we visited Highclere Castle, where a great part of the TV series and movie took place.
This very fashionable lady from Graphic 45 reminds me of that time and it is one of my most favorite stamps. First I sprayed white card with beige, lightbrown and very little green and when this was dry, I stamped the motivs and text with brown StazOn ink. I coloured the lady with Distress inks and a waterbrush and that's it!

Diese sehr modebewusste Dame von Graphic 45 ist einer meiner favoriten Stempeln. Ich hab zuerst weisses Papier gespritzt  mit beige, braun und sehr wenig grün und als es trocken war hab ich die Motive und Text gestempelt mit StazOn braun. Die Dame koloriert mit Distress Ink und einer Wasserpinsel und das ist alles!


9 opmerkingen:

 1. Een mooie kaart en die dame is prachtig gekleurd!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een stijlvolle kaart! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beeldig en nostalgische Lia!
  Mag ook zó graag naar de series uit de lang vervlogen tijd kijken!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig vintagekaartje Lia. De film lijkt me ook wel leuk om eens te gaan kijken. Maar misschien is die over een paar maanden al op tv.
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie stempel is dat Lia. Altijd moeilijk dat fotograferen, kaarten zijn in het echt vaak veel mooier. Een heel elegante dame uit vervlogen tijden die je heel mooi ingekleurd hebt.
  Gezellig om zo samen naar de film te gaan en op het grote doek te genieten.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk samen naar de bios. Kan ik ook zo van genieten!
  En je kaart is weer super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele mooie chique vintage kaart Lia. Bedankt voor je deelname aan onze challenge bij Addicted to Stamps. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wa een leuke kaart is dit Lia. Mooie kleur en afbeelding. Het blauw springt er leuk uit. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man van mijn leven terugkreeg, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die me gedumpt heeft te herenigen. Toen ik contact opnam met baba Amiso, gaf hij een liefdesbetovering voor mij en mijn man die zei dat hij niets meer met mij te maken had, belde me en begon me te smeken . Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso the Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, we zijn nu heel veel blij met onszelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheiding, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen