maandag 16 maart 2020

Lente!Ik heb me lekker uitgeleefd met deze snoezige, oude plaatjes van Don en Daisy van Marianne Design en er een lentetafereeltje mee gemaakt. Ik heb van alles uit de kast getrokken en het werd een vrolijk geheel. Het hek en de grassprieten zijn stansjes van Leane Creatief, de grote boom van Stampin' Up! en de gestempelde bomen van Katzelcraft.
Challenge: http://craftycalendarchallenge.blogspot.com (28/3)
                 http://butterflyspotchallenge.blogspot.com (30,3: U-fold, umber, silk, flowers, diecuts)
                  http://alessandrasangels.blogspot.com (10/4)
                  http://hobbygarasjen-no-utfordring.blogspot.com (25/3)I had some old images from Don and Daisy from Marianne Design and made this spring scene with them. I found in my stash some matching details and a tree die from Stampin' Up!, a gardengate die from Leane Creatief and some tree stamps from Katzelcraft. All items together made this nice spring card.

Ich hatte noch einige alte Motive von Don und Daisy von Marianne design und damit hab ich diese Szene gewerkelt.  Ich hab dazu passende Stanzmotive gefunden: ein Baum von Stampin' Up!, einen Zaun von Leane Creatief und verschiedene Baum stempel von Katzelcraft. Und alles beisammen ergab diese hübsche Karte.

15 opmerkingen:

 1. Wow het is prachtig geworden, hoe alles zo leuk bij elkaar is gezet, leuke details top kaartje Lia.
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerd is dit! echt lente! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superrr leuk Lia, we gaan een paar voorjaarsachtige dagen tegemoet en daar past je kaart perfect bij!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart en heerlijk dat de lente er aan komt!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. thank you for joining in at Crafty Calendar with this beautiful Spring card, you incorporated the design into the fold brilliantly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superkaart, mooi model en heel erg vrolijk met het leuke tafereel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi dit lentekaartje Lia, zo een schattige snoesjes erop...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What adorable characters these are. I love them to bits. Your card is lovely. Thankyou for coming and spinning the butterfly challenge. I do hope that you are keeping well in these worrying times that are world wide. Hugs Mrs A..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach wat leuk! Volgens mij heb ik een knipvel met van die kleine plaatjes. Ook zo gaaf! Nodig weer eens te voorschijn halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Love the scene you have created Lia. Pretty colours and image and a great design. Hugs, Carol S.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. A pretty card Lia, sweet images and great design.
  Pauline - Crafting with Cotnob
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Really great! So cute! Like the 3D effect :)
  Thanks a lot for joning us at Hobbygarasjen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gorgeous card Lia, the images are so sweet and I love the pretty scene you've made xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. UITNODIGING VAN DE ILLUMINATI-ORGANISATIE 666

  Dit is een open uitnodiging voor iedereen die geïnteresseerd is om deel uit te maken van 's werelds grootste conglomeraat en het hoogtepunt van je carrière te bereiken. Nu we aan het rekruteringsprogramma van dit jaar beginnen en ons jaarlijkse oogstfeest bijna nabij is, besluiten we u kennis te laten maken met de "Nieuwe Wereldorde".

  Op dit moment verzekeren we iedereen die klaar en trouw is om lid te worden van deze geweldige organisatie, dat zodra hij / zij een volwaardig lid wordt van de Illuminati-broederschap, hij / zij automatisch rijk, krachtig en beroemd zal worden in leven en al hun hartewensen verwezenlijken en ook een maandsalaris van $ 500.000 USD ontvangen. We zijn klaar om uw leven te veranderen, we kunnen uw dromen waarmaken.

  De grote wijk Illuminati biedt je een kans om je hart te laten uitkomen. Ik wil dat je weet dat als je opgelicht bent, je bang bent, alsjeblieft niet, want deze organisatie is 100% veilig en betrouwbaar, met de schriftelijke garantie die je hebt, weet je dat deze Brotherhood-organisatie echt en legitiem.
  Ik geloof dat iedereen op deze planeet "Aarde" op de hoogte is van de ILLUMINATI, de Illuminati is een geheim genootschap dat de mens vriendelijk zegent en zijn / haar dromen vervult om miljonair en miljardair te worden. Je moet nu tenminste zeker zijn van deze organisatie en er is geen reden om ergens bang voor te zijn.

  Ik ben hier niet om met je te rotzooien of spelletjes met je te spelen, want zoals het er nu uitziet, zijn er veel mensen die ons imiteren en beweren lid te zijn van de ILLUMINATI. Dus komt de Broederschap tot de conclusie dat deze organisatie globaliseert om diegenen te helpen die echt klaar zijn om deel uit te maken van deze Grote Familie en diegenen die misleid zijn door die bedriegers. Nu geloof ik dat dit uw kans is om lid te worden van onze prestigieuze organisatie en uzelf en uw gezin trots te maken.


  Als je interesse hebt om lid te worden van deze Great Organization, neem dan contact op met onze Grand Lodge in Pennslyvania, VS via
  WhatsApp: +1315203 9948 of onze officiële e-mail: illuminati666grandlodge@gmail.com

  Of klik op deze WhatsApp-link om ons een bericht te sturen: https://wa.me/13152039948

  Gesigneerd: GRAND MASTER

  BeantwoordenVerwijderen